bg-vervolg.jpg

KLUS OP UW GEMAK, HUUR EEN OMEGABAK!

“Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog voor de deur!”

Container huren Leidschendam

Wilt u een plavuizen vloer weghalen? Gaat u uw keuken/badkamer verbouwen? Wordt uw zolder opgeruimd? Of bent u plan uw struiken te gaan snoeien? Kortom: wilt u een container huren in Leidschendam en omgeving om uw afval veilig en snel op te ruimen? Omega Containers is de specialist op het gebied van afvalinzameling en -verwerking!

Containerspecialist Omega Containers

Waar gewerkt wordt, komt afval vrij. Afval wat u op een professionele, efficiënte en duurzame manier wilt laten inzamelen en verwerken. Omega Containers biedt ook in Leidschendam hierin de oplossing. Omega Containers beschikt over een groot wagenpark zodat uw afval snel en veilig verwerkt kan worden. Onze enthousiaste en deskundige containerspecialisten helpen u graag met iedere vraag die u heeft op het gebied van afvalwerking.

Een container huren in Leidschendam?

Bij het huren van een container denkt men al snel aan verbouwen. Bij een verbouwing, renovatie of sloopklus komt nu eenmaal veel bouw- en sloopafval vrij. Maar u kunt ook een container huren in Leidschendam voor groenafval voor als u bijvoorbeeld aan het tuinieren bent.

De containers van Omega Containers zijn ook uitermate geschikt voor de verwerking van al uw grondafval of grofvuil. Indien u slechts één afvalsoort per container afvoert, kan dat ook nog eens een kostenbesparing opleveren.

Container huren? Is een vergunning nodig in Leidschendam?

Voordat u een container gaat huren, is het verstandig om te checken of het nodig is om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Dit kan namelijk per plaats en gemeente verschillen. Als u een container van Omega Containers in de openbare ruimte of een parkeerplaats wilt hebben in de gemeente Leidschendam, kijk dan eerst even op de website van de Gemeente Leidschendam.

Een container huren in Leidschendam: wij doen het GROEN!

De containers van Omega zijn niet alleen groen, wij dénken ook nog eens groen. Een container huren in Leidschendam bij Omega Containers betekent dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor het milieu: wij zorgen voor zoveel mogelijk hergebruik van afvalstoffen volgens de Ladder van Lansink. Door onze participatie en intensieve samenwerking met het Regionaal Sorteercentrum West wordt 90% van alle, door ons ingezamelde, bouwafvalstoffen gerecycled.

Vragen over het huren van een container in Leidschendam?

Heeft u een vraag over het huren van een container? Neem dan contact op met een van onze containerspecialisten. Wij helpen u graag verder.