bg-vervolg.jpg

KLUS OP UW GEMAK, HUUR EEN OMEGABAK!

“Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog voor de deur!”

Groenafval

Wat is Groenafval?

Heeft u een tuinklus waarbij enkel en alleen groenafval vrijkomt? Huur dan een Omegabak voor groenafval. Onder groenafval verstaan wij alle composteerbare afvalstromen die onder andere vrijkomen bij het rooien van struiken en/bomen, het verwijderen van bladafval, het maaien van uw gazon, het verwijderen of vervangen van planten, struiken en/of bomen, etc. Let wel, tuinhout van schuttingen e.d., bielzen, puin en meer dan 10% grond mogen niet in de container voor groenafval.

Containers en hergebruik van groenafval

Omega Containers biedt u een aantal verschillende soorten containers, variërend van 3 m3 tot en met 10 m3 open en afsluitbaar, die u kunt gebruiken voor uw klus. Wij dragen zorg voor een optimaal hergebruik van het groenafval, dit wordt gecomposteerd en ingezet als bodemverbeteraar.

Vragen over een groenafval container?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een container voor uw groenafval? Of heeft u een vraag over een groenafval container? Neem dan contact op met Omega Containers. U treft onze contactgegevens op de onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!