bg-vervolg.jpg

KLUS OP UW GEMAK, HUUR EEN OMEGABAK!

“Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog voor de deur!”

Bouw en sloopafval

Bij uw verbouwing, renovatie of sloopklus komt veel afval vrij. Het gaat hier veelal om verschillende soorten afval zoals hout, stenen, gips, kunststoffen e.d. Deze afvalstoffen tezamen noemen wij Bouw en sloopafval. Veel van de afvalstromen die in het Bouw en sloopafval zitten kunnen prima worden hergebruikt of ingezet als secundaire grondstof.

Containers en hergebruik van bouw en sloopafval

Omega Containers biedt u een aantal verschillende soorten containers, variërend van 3 m3 tot en met 10 m3 open of afsluitbaar, die u kunt gebruiken voor uw klus. Wij dragen zorg voor een optimale scheiding en hergebruik van de afvalstromen nadat wij uw Omegabak weer hebben opgehaald.

Afval scheiden

Kunt u zelf de afvalstromen gescheiden houden dan levert u dat een financiële besparing op. Kijkt u eens bij de diverse afvalstromen die wij apart voor u in kunnen zamelen en bekijk wat u kunt besparen.

Vragen over een bouw en sloopafval container?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een container voor uw bouw en sloopafval ? Of heeft u een vraag over een bouw en sloopafval container? Neem dan contact op met Omega Containers. U treft onze contactgegevens op de onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!