bg-vervolg.jpg

KLUS OP UW GEMAK, HUUR EEN OMEGABAK!

“Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog voor de deur!”

Houtafval

Wat is Houtafval?

Heeft u een klus waarbij enkel en alleen houtafval vrijkomt? Huur dan een Omegabak voor houtafval. Onder houtafval verstaan wij alle houten materialen die onder andere vrijkomen bij het verwijderen of vervangen van houten rachels en panlatten, houten (keuken)kasten en werkbladen, volhouten vloeren en/of vloerdelen, houten (draag)balken, houten kozijnen en deurposten, houten deuren etc. Let wel, verduurzaamde houtsoorten zoals geïmpregneerd hout (tuinschuttingen, tuinhout e.d.), bielzen, vers hout zoals takken, boomstronken en –stobben en gecreosoteerd hout mogen niet in de container voor Schoon Hout.

Containers en hergebruik van houtafval

Omega Containers biedt u een aantal verschillende soorten containers, variërend van 3 m3 tot en met 10 m3 open en afsluitbaar, die u kunt gebruiken voor uw klus. Wij dragen zorg voor een optimaal hergebruik van het houtafval, dit wordt "gechipt" en ingezet als grondstof bij onder andere de spaanplaatindustrie.

Vragen over een houtafval container?

Heeft u een vraag over een houtafval container? Of u hulp nodig bij het kiezen van een container voor uw houtafval? Neem dan contact op met Omega Containers. U treft onze contactgegevens op de onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!