bg-vervolg.jpg

KLUS OP UW GEMAK, HUUR EEN OMEGABAK!

“Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog voor de deur!”

Grondafval

Wat is Grondafval?

Heeft u een klus waarbij enkel en alleen grondafval vrijkomt? Huur dan een Omegabak voor grondafval. Onder grondafval verstaan wij alle schone grond die onder andere vrijkomt bij het uitgraven van de tuin of erf, het uitdiepen van de kruipruimte of het verwijderen van overtollige grond. De partij grond mag bestaan uit zwarte aarde, tuingrond, zand en aanhangende graszoden en dient visueel schoon te zijn. Meer dan 5% steen en grotere hoeveelheden graszoden zijn net als alle andere afvalstromen dan grond niet toegestaan.

Containers en hergebruik van grondafval

Omega Containers biedt u een aantal verschillende soorten containers, variërend van 3 m3 tot en met 10 m3 open en afsluitbaar, die u kunt gebruiken voor uw klus. Wij dragen zorg voor een optimaal hergebruik van het grondafval, dit wordt gereinigd en ingezet als grondstof in onder andere diverse infra-projecten.

Vragen over een grondafval container?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een container voor uw grondafval? Of heeft u een vraag over een grondafval container? Neem dan contact op met Omega Containers. U treft onze contactgegevens op de onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!