bg-vervolg.jpg

KLUS OP UW GEMAK, HUUR EEN OMEGABAK!

“Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog voor de deur!”

Schoon puin

(Kei)harde klussen

Heeft u een klus waarbij enkel en alleen steenachtige materialen vrijkomen? Huur dan een Omegabak voor schoon puin. Onder schoon puin verstaan wij alle steenachtige materialen die onder andere vrijkomen bij het vervangen van uw tegels van uw (tuin)terras, plavuizen in uw huis, het uitbreken van gemetselde of betonnen muren, het vervangen van de tegels in uw badkamer, het uithakken van een cementdekvloer etc.

Wat is Schoon Puin

Alle steenachtige materialen mogen in deze Omegabak voor schoon puin, dus onder andere ook dakpannen, tegels, straatwerk, keramiek, betonpuin, metselpuin, kalkzandsteen, grind (behalve dakgrind) en natuursteen. Let wel, gips, Gibo, en gasbeton vallen niet onder schoon puin, hiervoor bieden wij Omegabakken voor Bouw & Sloopafval.

Containers en hergebruik van schoon puin

Omega Containers biedt u een aantal verschillende soorten containers, variërend van 3 m3 tot en met 10 m3 open en afsluitbaar, die u kunt gebruiken voor uw klus. Wij dragen zorg voor een optimaal hergebruik van het schoon puin, dit wordt gegranuleerd en ingezet als grondstof bij onder andere de wegenbouw.

Meer informatie over een schoon puin container?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een container voor uw schoon puin? Of heeft u een vraag over een schoon puin container? Neem dan contact op met Omega Containers. U treft onze contactgegevens op de onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!